verjongingscreme

Wil je de zichtbare tekenen van de tijd in jouw gezicht beperken? De Jeunesse lijn van Sothys heeft 6 verschillende crèmes en 5 verschillende serums om de huidveroudering te verminderen en te beperken.

De Jeunesse crèmes van Sothys zijn er om de huid te beschermen, haar schoonheid te verlengen en huidveroudering (kraaienpootjes, verlies van glans, rimpels, vlekken en uitzakking) zichtbaar te bestrijden. Met als belangrijkste doel: herstellen van de jeugdigheid van de huid.

De serums van de Jeunesse lijn helpen bij het verbeteren en jeugdiger maken van je huid. Een serum is dunner en licht van textuur en bevat een hogere dosis geconcentreerde werkstoffen dan een crème. Zo’n geconcentreerd serum is ideaal om huidproblemen aan te pakken: bijvoorbeeld pigmentvlekjes, huidveroudering of huidverslapping aan te pakken, maar niet om je huid tegen invloeden van buiten af te beschermen. Daarvoor heb je een crème nodig, die zorgt voor bescherming van de huid. Vandaar dat de combinatie van een serum en crème het beste resultaat mogelijk maakt.

Ben je benieuwd? Laat je adviseren welk serum en welke crème het beste bij jou passen. Aan de hand van jouw wensen, opmerkingen en een informatieboekje van Sothys kan ik jou adviseren.

Bij aankoop van je Sothys Jeunesse crème en serum ontvang je 50% korting op je serum en een mooie beautycase cadeau. Zolang de voorraad strekt.

Crème en serum kosten samen € 115,- (normaal: € 158,50)