Workshops make-up

 

Altijd al eens willen leren hoe u een mooie make-up kunt aanbrengen? Tijdens de make-up workshops leer ik u stap voor stap hoe u een professionele make-up kan toepassen. In ontspannen sfeer kunt u met een groepje vrienden, familieleden of collega’s een workshop visagie volgen. Natuurlijk ook een leuk idee voor een vrijgezellenfeestje. U wordt ontvangen met een kopje koffie/thee en iets lekkers.

Plannen van een datum voor de workshop doe ik altijd in overleg met u.
Geïnteresseerd? Wilt u in een grotere groep komen (dan vermeld op deze pagina)?
Bel of stuur mij een e-mail.

U kunt kiezen uit 3 verschillende workshops

Workshop 1:
gezichtsverzorging

Duur: ± 2 uur.

Aantal personen: 4 – 6.
Prijs: € 25,- per persoon.

Hoe reinig ik mijn gezicht op een goede manier? Wat doet een peeling en welke is geschikt voor mijn huid? Welk masker kan ik thuis het beste gebruiken? Wat is het nut van een serum? Welke crème past bij mijn huidtype? Wat kan ik doen aan mijn rimpels?

Stelt u zichzelf weleens één van deze vragen en wilt u meer weten over gezichtsverzorging? Schrijf u in voor deze workshop, stel vragen en ervaar! Lees meer.

Workshop 2:
uitgebreide dag make-up

Duur: ± 2 uur.

1 persoon:      € 80,00 per persoon
2 personen:    € 40,00 per persoon
3- 4 personen: € 29,95 per persoon

In deze workshop leert u de basistechnieken van een 5 minuten dagmake-up en vervolgens krijgt u tips om een uitgebreide dag make-up aan te brengen. U gaat zelf aan het werk en leert handige tips en trucs hoe u de make-up op de juiste manier aanbrengt.

Workshop 3:
smokey eyes

Duur: ± 2 uur.

1 persoon:        € 80,00 per persoon
2 personen:      € 40,00 per persoon
3- 4 personen:  € 29,95 per persoon

In deze workshop leert u eerst de basistechnieken. Een 5 minuten make-up wordt omgetoverd naar smokey eyes. U gaat zelf aan het werk. Deze zwaarder aangebrachte make-up is geschikt voor feestjes en als avond make-up. Het mooi vervagen van deze oogmake-up is zeer belangrijk.

logo