Na contouring is strobing nu de trend. Strobing houdt in dat je je gezicht op strategische plekken oplicht. Toch nog een soort contouring dus, maar dan zonder eerst die donkere strepen op je gezicht te tekenen. Het enige dat je nodig hebt is highlighter, je vingers en een minuut (of twee) van je tijd.

Je gaat als volgt te werk:maak je gezicht een beetje egaler met foundation of een getinte dagcreme (verkrijgbaar bij Mooi bij Marjan). Poeder als het echt nodig is je T-zone af.pak een highlighter. 
Dep de highlighter op de plekken waar het licht je gezicht als eerste raakt. Met een beetje highlighter op de jukbeenderen, neusbrug en iets boven de cupidoboog (het middelste gedeelte van je mond) zit je altijd goed. Als je echt goed te werk wil gaan kun je ook nog je wenkbrauwbot, binnenste ooghoeken, kin en het puntje van je neus meepakken.

Bijkomend voordeel van highlighter is dat je door het subtiele glansje meteen fris oogt en zo een paar jaartjes van je leeftijd afsnoept. Kom nu maar door met die complimentjes!