Karaja

Karaja

Algemeen

Karaja is een make-up merk welke in 1985 is opgericht in Bergamo, Italië. In Italië wordt het assortiment geproduceerd en ontwikkeld.

Het trendy Italiaanse merk is geschikt voor alle vrouwen van alle leeftijden die graag met kleur spelen. Tevens is het geschikt voor vrouwen die letten op de gezondheid van hun huid. De complete lijn van producten en kleuren is veilig en en heeft een effectieve formule. Door de constante innovatie en grote zorgvuldigheid scoort het hoog op het gebied van uiterlijk, uitstraling, creativiteit en luxe. De make-up producten zijn dierproefvrij.

Professioneel

Karaja is een betrouwbaar cosmeticamerk. Professionele visagisten gebruiken het merk veelvuldig. Dit exclusieve Italiaanse merk levert een uitstekende kwaliteit voor een betaalbare prijs. Tenslotte voldoet Karaja aan de persoonlijke wensen en behoeften van veel klanten.

Verkoopinformatie

Dit mooie Italiaanse merk is verkrijgbaar bij Mooi bij Marjan. De producten zijn ook te bestellen via www.make-upshop.com. Je hebt de mogelijkheid om het bij Mooi bij Marjan op te halen of thuis te laten bezorgen.