Nu je niet terecht kunt in mijn salon voor een behandeling, wil ik je helpen om thuis goed je gezicht te verzorgen. Een goede gezichtsbehandeling zorgt ervoor dat de gezichtshuid heerlijk zacht wordt. Daarnaast gaat de huid stralen en krijg je een prachtige blos. Begin door je huid grondig te reinigen (met een milk en lotion of een facewash). Daarna de huid te exfoliëren (bijvoorbeeld met een gommage exfoliant om de dode huidcellen te verwijderen en daarna de desquacrem om de poriën te reinigen). Vervolgens breng je een crèmemasker op jouw gezicht en laat dit 15 minuten zijn werk doen. Rond de behandeling af met een gezichtslotion en een crème, om ervoor te zorgen dat de huid er prachtig zacht en verkwikt uit gaat zien.
 
Bel, app of mail mij wanneer je graag wilt weten welke producten de juiste zijn voor jou. Voor elk huidtype is er o.a. een andere gezichtsreiniger, crème, etc.
 
Kijk hier op de prijslijst van de diverse producten. Bij aanschaf van 1 product, ontvang je een gratis ampul ter waarde van 5 euro. Het ampul geeft extra voeding aan de huid en breng je aan onder het masker.