De Sothys verjongende gezichtsbehandeling is een behandeling met efficiënte werkstoffen (ßP3 Tri-complex™) en specifieke massagetechnieken. Deze behandeling gaat zichtbare tekenen van veroudering tegen, maakt de huid steviger en geeft onmiddellijk een prachtig zichtbaar en voelbaar resultaat.

Huidveroudering wordt voor 80% bepaald door omgevingsfactoren, de overige 20% is puur biologisch. ßP3 Tri-complex™ gaat, door de drie belangrijkste ingrediënten, beide vormen van veroudering tegen. Saffraan en sophora (honingboom) zorgen ervoor zorgen dat de huid, zich positief kan verdedigen tegen oxidatieve stress. Peptiden beperken het verschijnen van zichtbare tekenen van de biologische veroudering zoals rimpels en huidverslapping. 

Om het resultaat van de behandeling te verlengen en te ondersteunen zijn er 5 verschillende serums en 6 verschillende crèmes.

De 90 minuten durende behandeling kost € 78,50. Het bijbehorende serum kost € 86 en de crème kost € 72,50. Tot eind december geldt: crème én serum voor € 115,- (inclusief beautycase).